Prijava


Pozabljeno geslo?
Registracija

Spremljanje dozorevanja grozdja 5. teden 2017

Podatki petega tedna spremljanja dozorevanja grozdja letnika 2017 kažejo ponovno na zelo upočasnjeno dozorevanje. Vsebnost sladkorja je v povprečju narasla za cca. 1 °Oe glede na prejšnji teden, nekoliko se je znižala vsebnost skupnih kislin (v povprečju za 0,6 g/l), temu primerno se je nekoliko povišala tudi pH vrednost.
Glede na podatke iz tabele in glede vremenske napovedi v prihodnjih dneh  svetujemo trgatev še preostalih sort, kot so modra frankinja, rumeni plavec in žametovka.

S 5. tednom spremljanja dozorevanja grozdja v vinorodni deželi Posavje KGZ Novo mesto tudi zaključuje spremljanje letošnjega letnika.


Povezave
SPREMLJANJE DOZOREVANJA GROZDJA DOLENJSKA 2017 -5.TEDEN

Prijavite se na novice

Se želite odjaviti?
Izdelava in trženje: Madison Systems 2011




O portalu
Kontakt
Pogoji uporabe | O piškotkih
Cenik oglaševanja
Vreme

Opozorilo

Ta spletna stran za svoje delovanje uporablja "piškotke".
Kaj so piškotki in katere uporabljamo preberite tukaj.
Ali dovolite shranjevanje piškotkov na vaš računalnik?

Vaša izbira se bo shranila na vaš računalnik.